Programma
13:30 – 14:15 uur – Prof. Dr. Remco Havermans (Bijzonder hoogleraar Jeugd, voeding en gezondheid aan Universiteit Maastricht. Hij onderzoekt de psychologie van eten, in het bijzonder hoe je gezondere eetgewoonten aan kunt leren bij kinderen): Waarom is gezonde voeding belangrijk voor kinderen en wat kunnen bedrijven hierin betekenen?
14:15 – 14:45 uur- Postdoctoraal onderzoeker Ilse van Lier (Ilse van Lier stortte zich binnen haar promotietraject op voedingseducatie en voedselinnovatie, met een focus op basisschoolkinderen) en Project coördinator voedselinnovatie Puck Jonkers: Doelgroep analyse op basis van de behoeftes van kinderen en hun ouders. Wat is gezond en wat is goed voor kinderen?
14:45 – 15:00 uur – Accountmanager Anneke Cuppen: Hoe brengt Kokkerelli voedingsinnovatie in de praktijk door middel van Kids Panels?
15:00 – 16:00 uur – Interactieve werkvorm: Samen met een groep Kokkerelli-kids.
16:00 – 16:15 uur – Wrap Up van de dag
16:15 – 16:45 – Borrel inclusief hapje en drankje
Datum: Woensdag 2 april 13:30 – 16:45 uur
Kosten: Gratis
Locatie: Brightlands Campus Greenport Venlo
Ben jij erbij op woensdagmiddag 2 april? Meld je dan uiterlijk woensdag 26 maart aan. Wees er snel bij, want vol = vol!
Kun jij er niet bij zijn op 2 april, maar ben je wel geïnteresseerd in de workshop? Laat het ons dan weten! Bij voldoende animo zullen we een 2e workshop organiseren. Mail naar annekecuppen@kokkerelli.nl
Aanmelden