Terug naar recepten

Ingrediënten

Voor 10 soepstengels:

  • 1 takje dragon
  • 1 plak bladerdeeg
  • Olijfolie
  • Peper en zout naar smaak
Soepstengel

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd van de bladerdeegplak 10 smalle reepjes van ca. 1 centimeter breed. Strijk er een beetje olijfolie over.
  2. Pluk de dragonblaadjes van het dragontakje. Strooi ze over de reepjes.
  3. Leg de reepjes op bakpapier op een ovenplaat en bak ze 20 minuten in de oven. Laat je eventueel helpen bij dit klusje met de oven, de oven is heel heet.

Weetje over eten

Dragon is een kruid met een anijsachtige smaak. Kruiden zorgen voor smaak aan je eten. Ze zijn daarmee goede vervangers voor zout, want teveel zout is niet goed voor je!

Placeholder image

Replaced

Replaced
sluitknop